• We zijn verheugd te mogen aankondigen dat het Europees Kampioenschap Softbal voor vrouwen in 2024 plaatsvindt bij ons in Utrecht! HSV UVV heeft de eer om dit belangrijke toernooi te hosten, waar de crème de la crème van het Europese vrouwensoftbal zal strijden om de felbegeerde Europese titel. Van 31 augustus tot en met 7 september 2024 zullen onze velden het toneel zijn van deze grandioze sportgebeurtenis.

    Met meer dan 20 teams en ongeveer 500 sporters, waaronder ons eigen Nederlandse team dat de Europese titel verdedigt, belooft het een evenement van formaat te worden. De strijd zal hevig zijn met sterke concurrenten zoals Italië, Tsjechië, Spanje, en Engeland, maar ook de overige deelnemers zullen hun uiterste best doen om de titelkandidaten uit te dagen in meer dan 120 wedstrijden.

    Maar er is meer dan alleen softbal. Het EK wordt een festival van sport en plezier met tal van side events en een bruisende fanzone op UVV. Ervaar de opwinding en het enthousiasme van dit internationale sportevenement!

    Naast UVV zullen ook andere lokale clubs zoals de Utrechtse Domstad Dodgers, Nieuwegein Diamonds en Centrals/Wombats uit De Bilt deelnemen aan het hosten van het toernooi. UVV zal echter de centrale hub zijn, inclusief de organisatie.

    Markeer 31 augustus tot en met 7 september 2024 in je agenda voor dit Europese spektakel bij UVV. En nog beter, als je een handje wilt helpen als vrijwilliger, meld je dan nu al aan via vrijwilliger@ECsoftball24.org.

    Laat ons weten hoeveel tijd je beschikbaar bent en voor welke taken, zoals horeca, groundcrew, ticketing, merchandise, transport of hospitality. Meer details volgen later, en we nemen begin 2024 contact met je op over je rol als vrijwilliger.

    Dit wordt een evenement om nooit te vergeten, en jij kunt er deel van uitmaken. Meld je aan en ervaar het EK Softbal van dichtbij!