• Wat is Beeball?

  • BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest, sportiviteit en spelplezier voorop.

    Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken kinderen zich snel de technische vaardigheden van honkbal en softbal eigen. BeeBall kenmerkt zich in het bijzonder doordat het spel door kinderen vanaf 5 jaar en met kleine teams wordt gespeeld. De kleine afmeting van het veld bevordert speelintensiteit. Geen statische houding, maar dus volop activiteit.

    UVV beschikt over veld wat speciaal is aangelegd voor onze enthousiaste BeeBall spelers, inclusief dug outs voor thuisploeg en de tegenstanders, plus bankjes waarop alle ouders lekker ontspannen naar de verrichtingen van hun kinderen kunnen kijken.

    Als je op onderstaand plaatje klikt, kan je de spelregels van BeeBall even nalezen. Een leuk instructiefilmpje met uitleg door en voor kinderen vind je hier.

    Leuk om een keer te proberen? Stuur dan even een berichtje naar de ledenadministratie.