• Introductie

  Bij velen bekend als Red Lions of the Wild Cats maar nog meer als OLA UVV. Een club met een rijke historie in de hoogste klassen van het Nederlandse Honk- & Softbal. Dat tijdperk komt langzaam weer terug, want we blijven een club met ambities waaraan hard wordt gewerkt!

  Honk- en softbal zijn zomersporten, het wedstrijdseizoen begint in april en eindigt in september. Een paar weken voor de wedstrijden begint de training op de velden. In de winterperiode worden trainingen georganiseerd in de zaal. Deze trainingen geven de leden de mogelijkheid zich op specifieke onderdelen te verbeteren, ook wordt er aandacht besteed aan de teamtrainingen.

  Voor jong (ca. 4/5 jaar) en oud, recreatief of topsport is er plaats bij ons. Met een geweldig kader dat zorgt voor een gedegen jeugdopleiding voor onze toekomstige senioren.

  Zo bieden wij:
  > Jeugdhonkbal op topsport en breedtesport niveau in alle leeftijdsgroepen
  > Jeugdsoftbal voor pupillen, aspiranten en junioren
  > Oergezellige BeeBall teams, Major en Rookie league
  > Volop mogelijkheden voor de meer recreatief ingestelde leden

  En dit allemaal op een prachtig sportcomplex met internationale allure, voorzien van goedgekeurde lichtinstallaties en outfield padding op het hoofdveld.

  Alle informatie op deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Zo vind je er naast informatie over ons sportaanbod ook alle reglementen, contributie, schema's voor trainingen en wedstrijden en hoe je je moet aanmelden voor een proeftraining. Mocht je echter toch nog vragen hebben of kun je iets niet vinden, stel dan je vraag aan de secretaris via honkensoftbal@asvuvv.nl.