• Sponsor mogelijkheden

  Bij UVV hebben we alle sponsormogelijkheden gebundeld in pakketten. Hieronder vindt u de pakketten met daarin de verschillende onderdelen. Natuurlijk kunnen pakketten en onderdelen op maat en behoefte worden toegesneden.

  Sponsors van UVV dragen bij aan het realiseren van onze ambitieuze doelstellingen!

  Super Sponsorvoucher

  Wilt u een alles-in-een pakket, kies dan voor een of meer Super Sponsorvouchers. Hiermee steunt u het topsportbeleid van UVV, maakt u kans op naamsvermelding bij een van onze topteams en bent u automatisch Businessclub lid.

   

  De voordelen

  > U komt in aanraking met tientallen interessante andere ondernemers/managers. 
  > Samen met al onze partners bepaalt u jaarlijks aan welk maatschappelijk goed (sport)doel 10% van de sponsoropbrengst wordt geschonken. Deze MVO-(sport)doelen worden jaarlijks door UVV voorgesteld. U maakt samen met uw collega-partners de definitieve keuze. 
  > Elk jaar maakt u kans op een heel seizoen hoofdsponsorschap van een van onze topteams, inclusief naamsverbinding in de KNBSB competitie en inclusief naamsvermelding op sportkleding van uw team. De trekking van het hoofdsponsorschap vindt elk jaar in november plaats tijdens een PartnerGala. Volop extra promotiemogelijkheden gedurende uw hoofdsponsorschap in het hele seizoen. Zoals de uitzending van uw eigen radiocommercial tijdens thuiswedstrijden. 
  > In het Super Sponsor Voucherpakket kunt u ook een reclamedoek in het outfield bij Honkbal of Softbal laten opnemen.
  > Vermelding van uw bedrijf/organisatie (met link naar uw site) op onze digitale media en wekelijkse online nieuwsbrief.
  > Lidmaatschap van onze Businessclub met jaarlijks tenminste 3 leuke events, zoals bijvoorbeeld het bijwonen van een internationaal toernooi, een golfmiddag, een wijnproeverij.

  > Overweegt u een reclamedoek in het buitenveld? Voor productie- en plaatsingskosten rekenen we € 250,- per jaar. In de bedragen zijn niet uw eigen promotieactiviteiten (zoals het maken van een commercial) opgenomen.

   

  Voorwaarden 

  > Elk Super SponsorVoucher kost € 1.250,- per jaar

  > U sluit een contract af van tenminste 3 jaar

  > Alle bedragen zijn excl. BTW

   

  Reclame pakketten

  Wilt u anders gebruik maken van onze accommodatie, bijvoorbeeld om uw bedrijf te presenteren? Kies dan voor een van de volgende reclame mogelijkheden:

  Bedrijfsnaam op het scorebord Honkbal                     € 2.500,- per jaar
  Bedrijfsnaam op het scorebord Softbal € 1.000,- per jaar          
     
  Reclamedoek op de outfield padding Honkbal € 500,- per jaar
  Reclamedoek op de outfield hek Softbal € 500,- per jaar
  Reclamebord op dug-out Honkbal € 1.000,- per jaar
  Reclamebord op dug-out Softbal € 500,- per jaar
     
  Helmsponsor Heren 1 € 1.000,- per jaar  
  Helmsponsor Dames 1 € 1.000,- per jaar  
     
  Wedstrijdballen Heren 1 € 100,- per dag
  Wedstrijdballen Dames 1 € 100,- per dag

   

  Voorwaarden

  > Genoemde prijzen zijn excl. BTW

  > Contractduur tenminste 3 jaar

  > Eenmalige productiekosten € 250,- per reclame object

  > Alle pakketten zijn incl. naamsvermelding op onze website en digitale nieuwsbrief

  > De wedstrijdballen sponsor wordt omgeroepen tijdens de wedstrijd

   

  Teamsponsoring

  UVV biedt bedrijven, particulieren en instellingen de mogelijkheid om aan teamsponsoring te doen. Het is in bijna alle gevallen mogelijk om individuele teams te sponsoren met kleding (bijv. jacks, windbreakers, trainingsshirts) en materialen (bijv. knuppels, helmen, tassen). In alle gevallen is voor deze sponsoring vooraf toestemming nodig van de sponsorcommissie.

   Dit is noodzakelijk om de belangen van onze (betalende) sponsors optimaal en eerlijk te dienen en om grip te houden op het gebruik van het UVV merk en/of logo. Het toepassen van het UVV merk, en/of direct of indirect verwijzen naar UVV is slechts toegestaan met toestemming van de vereniging.

   

  Kledingregels
  Tijdens wedstrijden zijn spelers verplicht officiele wedstrijdkleding te dragen. Deze wedstrijdkleding is alleen via de UVV shop verkrijgbaar. Uitingen van sponsornamen op deze kleding zijn vooralsnog alleen voorbehouden aan de Topsport teams. Kleding zoals jacks en windbreakers kunnen wel voorzien worden van sponsornamen, waarbij dat team ook verplicht is de gesponsorde kleding te dragen.

   

  Eenheid in presentatie
  UVV hecht veel waarde aan de eenheid van presentatie binnen de vereniging en heeft daarvoor raamovereenkomsten afgesloten met vaste leveranciers. Deze leveranciers kennen de UVV huisstijl en de richtlijnen voor sponsoring en zijn de enige partijen die artikelen in het kader van teamsponsoring mogen leveren. De sponsor betaalt de artikelen en eventueel andere zaken, zoals het bedrukken, direct aan de betrokken leverancier.

   

  Voor bedrijven, particulieren en instellingen die nog geen sponsor zijn van UVV gelden verder de volgende spelregels en tarieven:

  > De sponsor mag geen directe concurrent zijn van een of meerdere hoofdsponsoren.
  > De sponsornaam mag alleen op het gesponsorde artikel staan.
  > Bij naamsvermelding geldt er een verplichte jaarlijkse bijdrage, bedoelt voor de rest van de vereniging. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het team dat wordt gesponsord en bedraagt minimaal € 250 per seizoen per gesponsord artikel.
  > Bij sponsoring zonder naam en/of productvermelding geldt er geen jaarlijkse bijdrage.

   

  Eigendom
  Na aanschaf van de gesponsorde artikelen worden deze eigendom van UVV. Omwille van de eenheid zullen artikelen met uiting van sponsornamen teamgebonden worden ingenomen en uitgegeven. De artikelen blijven dus bij het team en niet bij de persoon.

   

  Sponsorbijeenkomsten
  De gegevens van de sponsor worden door de sponsorcommissie beheerd zodat de sponsoren ook voor sponsorbijeenkomsten en dergelijke uitgenodigd kunnen worden.

   

  Procedure
  Voorstellen voor teamsponsoring dienen altijd eerst te worden voorgelegd aan de sponsorcommissie, zodat uniformiteit binnen de vereniging gewaarborgd blijft. Hiervoor geldt de volgende procedure:

  > Potentiƫle sponsors nemen contact op met de sponsorcommissie over de invulling van de sponsoring.
  > PotentiĆ«le sponsors werken hun voorstel op papier uit waarin ingegaan wordt op zaken als de sponsor, de vorm van de sponsoring, de duur van de sponsoring, etc. 
  > Dit voorstel wordt getoetst door de sponsorcommissie op de hierboven genoemde criteria.
  > De sponsorcommissie stelt een sponsorovereenkomst op waarin alle afspraken worden vastgelegd.