• Jouw vereniging

  • De essentie van een sportvereniging als UVV is dat we mét elkaar een vereniging zijn en dat we er sámen voor zorgen dat we het leuk hebben en sportief succesvol zijn. Als je lid wordt van UVV wil je niet alleen komen sporten, maar wil je er samen met alle andere leden voor zorgen dat we een bruisende, gezellige vereniging blijven die een onderdeel wordt van jouw sociale omgeving.

    Geen enkele vereniging kan hierbij zonder de enthousiaste ondersteuning van vrijwilligers. Soms is deze ondersteuning in de vorm van een officiële taak zoals bestuurs- en commissie verantwoordelijkheden. Daarnaast zijn er ook allerlei andere activiteiten die gedurende het jaar uitgevoerd worden door vrijwilligers, denk daarbij o.a. aan trainen, coachen, scheidsrechteren, bardiensten, onderhoudswerkzaamheden, schoonmaken, helpen in de shop, bij toernooien, etc.

    Elk lid van 16 jaar en ouder (en ouders indien het lid zelf jonger dan 16 jaar is) van UVV committeert zich jaarlijks tot het ondersteunen van deze vrijwilligers activiteiten. Voor alle activiteiten geldt dat er begeleiding is door een meer ervaren vrijwilliger die je helpt; je staat er dus nooit alleen voor. Zó doen we dat in een vereniging!

    Bij inschrijving als nieuw lid, kan je al aangeven wat je graag zoal zou willen bijdragen aan jouw vereniging. Heb je daarnaast nog andere competenties (bv vanuit je werk of andere hobbies) waarvan je denkt dat die een welkome bijdrage zijn aan UVV, laat dat dan vooral weten door even een e-mail te sturen naar vrijwilligers-hs@asvuvv.nl.